Дейност и мисия

Фирма”ЕЛДОРАДО- Георги Дамянов” е основана през 1991 година в гр.Пловдив.

От тогава е директен вносител  на италиански гранитогрес, подова и стенна керамика на водещите италиански проиводители – CAESAR, LEONARDO, IMOLACERAMICA, LA FAENZACERAMIKA, MARAZZI  и други.

“ЕЛДОРАДО – Г. Дамянов”, като лидер в търговията с тези материали Ви предоставя възможност да декорирате пространствата с най-авангардните от тях, които достойно заместват създадените от природата. Те са съвършенно естетически оформени и съвременни от техническа гледна точка.

 

За да отговорим на очакванията на клиентите, модерния стил и за да достигнем до домовете и офисите на хората, ние работим в сътрудничество със специализирани дизайнерски студиа. В резултат на това нашите проекти са в съответствие с най-новите тенденции на интериорния дизайн.

За улеснение на нашите клиенти и с цел осигуряване на по-голяма гъвкавост на доставките, ние разполагаме с няколко камиона (TIR), които работят изключително за нуждите на склада за плочки и по този начин имаме възможност да доставяме необходимите ни стоки по възможно най-бърз начин от ИТАЛИЯ.